juffertje-in-het-groen

Gratis Tuin Masterclass

de beste tips en tricks voor een prachtige tuin

  • In 60 minuten wijzer op tuingebied
  • Stel al je tuinvragen in de live chat
  • Elke maand een ander onderwerp

Vergroot je groene kennis met de Gratis Tuin Masterclass van een echte tuinexpert

Tuin vakvrouw Jeanine Jonker neemt je graag mee op tuinavontuur. Iedere eerste zaterdagavond van de maand verzorgt Jeanine een GRATIS online Tuin Masterclass. Leer op een leuke en interactieve manier meer over tuinieren en word wegwijs en enthousiast. Krijg inzichten en lessen om van jouw tuin een plek te maken waar planten beter groeien, bloemen mooier bloeien en dieren en mensen zich thuis voelen. Schrijf je nu gratis in voor de eerstvolgende Tuin Masterclass en stel al je tuinvragen in de chat!

Iedere maand een ander tuinonderwerp

In de Masterclass van Jeanine Jonker staat iedere maand een ander tuin onderwerp centraal. Tuinieren is namelijk een breed vakgebied, dat zich uitstrekt van onderhoud en snoeien tot het ontwerpen van een tuin en het werken met planten. Door deel te nemen aan de Masterclasses van Jeanine leer je niet alleen de basisprincipes van tuinieren, maar ook hoe je jouw tuin of balkon tot een heerlijke plek kunt maken om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

De Masterclasses worden live gegeven, zodat je direct je vragen kunt stellen en interactief kunt leren. Je hoeft de deur niet uit en kunt de Masterclasses gemakkelijk vanuit huis volgen op je computer, laptop of tablet. Zo bespaar je reistijd, hoef je niet in de file te staan en ervaar je geen gestress.

Leuk en interessant!
De tuin-masterclasses van Jeanine zijn erg leuk en interessant! Ik haal er elke keer weer goede tips en inspiratie uit.


Jeanine deelt haar grote kennis, ervaring en enthousiasme voor de tuin zo op prettige wijze met een divers publiek!


Masterclass
Kim Wissink
Erg leerzaam
Al een aantal keer heb ik meegedaan met de masterclass lessen die Jeanine geeft op de 1e zaterdagavond van de maand. Deze zijn erg leerzaam en ik volg deze dan ook erg graag. Iedere maand heeft ze een ander onderwerp en legt ze alles heel duidelijk uit. Ook als je vragen stelt worden deze duidelijk beantwoord.
Karin
Veel ervaring en kennis
Jeanine heeft ons aangestoken met haar enthousiasme en we zijn met veel zin aan de slag gegaan met het tuinplan. We zijn heel blij met het resultaat tot nu toe. Haar liefde voor het vak, de ruime ervaring en kennis vielen ons op. Daarnaast is Jeanine gewoon een heel sympathiek mens. Aanrader dus!
Jetske Jaspers
Jeanine Jonker

De Masterclass wordt gegeven door Jeanine Jonker

Mijn naam is Jeanine Jonker en ik ben een gepassioneerde hovenier en docent Tuin, Park en Landschap, met 32+ jaar ervaring in het creëren en onderhouden van prachtige tuinen, ofwel: een groen bezig bijtje, allround tuinvakvrouw én juffertje in het groen. Mijn missie is om mensen te inspireren en te helpen om van hun eigen tuin een mooie en harmonieuze omgeving te maken waarin mens en natuur in balans zijn.

Mijn aanpak is persoonlijk en praktijkgericht, en ik vind het belangrijk dat mijn cursisten plezier hebben in het tuinieren en het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Ik deel mijn kennis graag met anderen en ben altijd bereid om vragen te beantwoorden en te helpen bij het realiseren van hun droomtuin.

Voor wie is de Tuin Masterclass?

  • Voor de doe-het-zelver die een tuin, balkon, dakterras of tuinwens heeft en (nog) geen groene vingers heeft naar zijn of haar idee en heel graag wil weten hoe het allemaal zit.
  • Voor de tuinliefhebber die al lang bezig is met zijn of haar tuin; misschien wel de plantfanaten; de tuinliefhebber waarvan iedereen zegt dat ie groene vingers heeft! En waarbij de tuin vaak een verzameling van planten is.
  • Voor de professionals; de hovenier, stratenmaker of dienstverlener die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in het vak en die de tuinen van hun klanten serieus nemen en de klant met vakkennis over de tuin (het groen/ de planten) beter wil bedienen!

Schrijf je vandaag in