U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Wat klanten en cursisten zeggen - reviews

 

Oud cursisten en klanten die een privé bezoek boekten zijn enthousiast, zij kregen handvatten om aan de slag te gaan met onder andere;

 • De grond;
 • Het ontwerp;
 • De plantenkeus;
 • Het snoeien.

 Zij leerde naar hun tuin te kijken met vakkennis en gingen het grotere geheel zien!

 reviews over Jeanine Jonker Tuincursussen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanine komt al 27 jaar bij ons, zij heeft de tuin stap voor stap (als wij daar aan toe waren) zo veel kleur gegeven. Er is altijd wat in bloei! Mensen blijven staan om van de kleuren in de tuin te genieten. De tuin houd ons fit! Ons gras is nog nooit zo mooi geweest, fijn dat we de tip een randje klinkers langs het gras hebben gedaan. We hebben zoveel geleerd van Jeanine en zijn blij met het plezierige contact en haar vakkennis dat ze met liefde deelt. Ook de studenten en leerlingen van Jeanine zijn altijd welkom.

~ Hans en Carla

 

reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanine heeft ca. 27 jaar geleden ons tuinontwerp en beplantingsplan gemaakt en wij zijn er nog steeds heel blij mee. Het is een echte vakvrouw en heeft heel veel kennis in huis. Hoe te snoeien, welke plant komt waar, hoe de grond te verbeteren....Jeanine weet het. Ze is zeer gepassioneerd en vol enthousiasme draagt ze haar kennis over. Wij en intussen een aantal buren zijn erg blij met haar. Haar man Co doet minstens 1x per jaar het onderhoud in onze tuin. Ook hij is een 1ste klas vakman en straalt liefde voor de natuur uit. Kortom 2 mensen die hun vak verstaan.

~ Henk en Josephine  (via google reviews 2020)

 

Nadat we Jeanine op radio Heemskerk vol passie tuinadviezen hoorden geven (febr. '21) , hebben we gevraagd of ze ons ook advies wilde geven over onze nieuwe tuin. En daar zijn we erg blij mee! Ze kan goed luisteren en aanvoelen wat er nodig is en denkt heel creatief en toch ook praktisch met je mee. Ze heeft ons aangestoken met haar enthousiasme en we zijn met veel zin aan de slag gegaan met het tuinplan. We zijn heel blij met het resultaat tot nu toe. Haar liefde voor het vak, de ruime ervaring en kennis vielen ons op. Daarnaast is Jeanine gewoon een heel sympathiek mens. Aanrader dus!

~ Jetske en Jeroen Jaspers (via Google reviews 2020)

 

Een tuincursus van Jeanine kwam op ons pad mijn vrouw nam deel.

We zijn echte doe-het-zelvers en met de tuincursus TUINIEREN kregen wij inzicht dat een tuinontwerp en beplantingsplan een goede investering is. Je kunt de basis beter in één keer goed doen.  Met de tuin naar ontwerp van Jeanine zijn wij nog steeds super blij.  We hebben allerlei zitplekken, van ochtend zon tot schaduwplek. We vinden het heerlijk om te tuinieren, het is  onze trots. Het leuke is dat ze je zo betrokken maakt met je eigen tuin. Inmiddels veel andere tuincursussen ook gevolgd want Jeanine haar enthousiasme is aanstekelijk! Steeds weet Jeanine je nog meer plezier te laten ervaren in het tuinieren. 

  

Ontzettend bedankt voor deze mooie, heldere en prachtige presentatie. 

Rini Berkhout (Klimaatavond Risdam; Inspelen op klimaatverandering in eigen tuin).

 

Ervaringen van online cursisten;

 

 • Leerzaam
 • Ik wist nog weinig. Heb heel veel geleerd en ben super enthousiast.
 • Bijzonder leerzaam en interessant echt een praktijk vrouw.
 • Het is ongelofelijk hoe Jeanine haar enthousiasme en vakdeskundigheid via het scherm weet over te brengen.
 • Bijzonder hoe de lesstof beeldend en super duidelijk uitgelegd wordt.
 • Iedere les (anderhalf uur) vliegt om en boeit tot het einde.
 • Je merkt aan alles dat ze ervaren is in het lesgeven.
 • Op iedere vraag weet ze het antwoord.
 • Uniek, een echte vakvrouw met passie.
 • Ik dacht dat ik al aardig wat wist maar leer iedere les zoveel nieuwe weetjes die ik nog nooit op internet gelezen heb. Helemaal geweldig!

    

 

KvK 76545628    btw-id NL 003107959B41     ©2009-2022 Jeanine Jonker tuincursussen.nl     NL 23 ASNB 0782 3111 80      All Rights Reserved.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?