U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Programma voorjaar 2020

 

Cursus SNOEIEN   6 wekelijkse lessen       

In deze cursus leert u snoeien waarbij, het beste voor de boom of heester, het uitgangspunt is.

Tijdens de vijf theorielessen leert u vooral de praktische kennis. Met levende materialen leert u anders kijken. De cursus wordt afgesloten met een drie uur durende praktijkles.

 

Cursus TUINONTWERPEN    8 wekelijkse lessen 

In deze cursus gaat u stap voor stap uw eigen tuin ontwerpen. Alle aspecten van een goede vormgeving komen aan bod. Elke week krijgt u huiswerkopdrachten (6-8 uur per week) die ingeleverd worden. Het huiswerk wordt nagekeken en voorzien van feedback. Het eindresultaat na acht lessen is een persoonlijk, fraai en verantwoord tuinontwerp. 

 

Cursus TUINIEREN      7 wekelijkse lessen  

In deze cursus komen alle facetten van tuinieren aan bod. U krijgt kennis van en plezier in het tuinieren.

U leert over het juist toepassen van planten, het onderhoud en natuurlijk ook over de bodem; de basis van een tuin. Na deze zeven praktische lessen kijkt u voorgoed met andere ogen naar een tuin. 

 

Cursus BORDERS     4 wekelijkse lessen     

In deze cursus maakt u stapsgewijs een beplantingsplan voor ongeveer 25 m². Het resultaat na vier lessen is een fraai beplantingsplan voor uw tuin op papier. U weet welke plant waar komt te staan en hoeveel u ervan nodig heeft; Jaarrond interessant en goed te onderhouden. 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?